Új koncertfelvétellel jelentkezik márciusban a Tesla. A sacramentói gárda ráadásul nem akárhol, hanem a londoni Abbey Road stúdióban rögzítette a szóban forgó anyagot a ’Five Man Acoustical Jam’ harmincadik jubileumának apropójából.

Tesla

Március 27-én jelenik meg a Tesla új kiadványa, a ’Five Man London Jam’. Az anyag különlegessége, hogy ezzel ünneplik az 1990-ben kiadott ’Five Man Acoustical Jam’ harmincadik jubileumát, ami hatalmas siker volt abban az időben az Államokban. A csapat tavaly júniusban járt Londonban, méghozzá a legendás Abbey Road stúdióban, itt rögzítették az új élő kiadvány anyagát, mely Blu-ray, dupla bakelit, CD és digitális formátumban is elérhető lesz.

 

 

A különleges performansszal kapcsolatban néhány hónapja Jeff Keith énekes a következőket mondta: „Milyen király dolog már az, hogy az Abbey Road stúdióban adtunk koncertet! Harminc éve, hogy megjelent a ’Five Man Acoustical Jam’, mely koncert nagy móka volt, ahogy az is, hogy az Abbey Roadban játszottunk, ahol a The Beatles és még egy rakás nagyszerű banda vett fel lemezeket. Nagyszerű volt élőben játszani egy kisebb közönség előtt.”

Alább a What You Give máris meghallgatható az anyagról.

’Five Man London Jam’ számlista:

01. Cumin’ Atcha Live / Truckin’
02. Tied To The Tracks
03. We Can Work It Out
04. Signs
05. What You Give
06. California Summer Song
07. Forever Loving You
08. Miles Away
09. Paradise
10. Call It What You Want
11. Stir It Up
12. Into The Now
13. Love Song

Tesla - Five Man London Jam

Megosztás