Március végén jelenik meg a Tesla új koncertanyaga, amibe most ismét belenézhetsz, ezúttal a Signs élő felvételének köszönhetően.

Tesla

Március 27-én jelenik meg a Tesla új kiadványa, a ’Five Man London Jam’. Az anyag különlegessége, hogy ezzel ünneplik az 1990-ben kiadott ’Five Man Acoustical Jam’ harmincadik jubileumát, ami hatalmas siker volt abban az időben az Államokban. A csapat tavaly júniusban járt Londonban, méghozzá a legendás Abbey Road stúdióban, itt rögzítették az új élő kiadvány anyagát, mely Blu-ray, dupla bakelit, CD és digitális formátumban is elérhető lesz.

 

 

A különleges performansszal kapcsolatban néhány hónapja Jeff Keith énekes a következőket mondta: „Milyen király dolog már az, hogy az Abbey Road stúdióban adtunk koncertet! Harminc éve, hogy megjelent a ’Five Man Acoustical Jam’, mely koncert nagy móka volt, ahogy az is, hogy az Abbey Roadban játszottunk, ahol a The Beatles és még egy rakás nagyszerű banda vett fel lemezeket. Nagyszerű volt élőben játszani egy kisebb közönség előtt.”

Alább a What You Give után most a Signs nézhető meg.

Megosztás