A napokban tette közzé az ex-Tesla gitáros Tommy Skeoch új zenekara, a Resist & Bite első dalát, melynek címe The Myth I’m Livin’.

Resist & Bite – Új anyaggal jelentkezett a korábbi Tesla gitáros

Skeoch által vezetett új felállást az ex-Lynch Mob énekes Nathan Utz, a gitáros Steve StokesDavid Parks  dobos és Brian Powell bőgős alkotja.

Skeoch: „Nagyon izgatott vagyok, mivel már egy éve dolgozunk együtt ezen az anyagon. Az utóbbi öt hónapban csatlakozott be Nathan Utz, aki elképesztően énekel és már 17 dalt raktunk össze együtt. Jelenleg a borítón dolgozunk, mert nyáron már szeretnénk fellépni.”

Skeoch 2006-ban vált ki a Teslából, hogy több időt tölthessen a családjával és hogy kezeltesse alkoholfüggőségét. Egy 2011-es interjúban korábbi zenésztársa, Jeff Keith így nyilatkozott Skeoch állapotáról: „A Tesla tagjainak egytől egyig voltak nehéz időszakai, valamilyen szinten mindenkinek voltak alkoholproblémái, de Tommy újra és újra beleveszett ebbe, így közöltük vele, hogy csak akkor tudjuk közösen folytatni, ha megint tiszta és józan lesz. Próbáltunk neki példát mutatni, de Tommy nem tudott leállni, így sajnos nem volt mit tenni, találnunk kellett valakit a helyére.”

Tavaly Skeoch egy Skin Suit névre keresztelt új csapatról tett bejelentést, a csapatban Rob McManus került énekesi posztra. A debütáló lemez megjelenését pedig múlt decemberre datálták.

The Myth I’m Livin’ című dalt itt hallgathatod meg:

Megosztás