Új szólólemezre hangol a Kárpátia, az Akela, az After Rain és az Omen soraiból ismert Szijártó Zsolt. A 2019-es ’Stoppos a galaxisban’ folytatásáról az első dal, a Túl ezer halálon már kagylózható is.

Szijártó Zsolt

Nyáron jelenik meg Szijártó Zsolt új szólólemeze, a 2019-ben kiadott ’Stoppos a galaxisban’ folytatása, amiről a Túl ezer halálon lentebb máris meghallgatható. A gitáros a következő üzenetet csatolta a nótához: „Itt az új dalom a 2021 nyarán megjelenő lemezről. Most nem negyven kiváló vendégzenész működik közre, mint az előző albumon, hanem csak kettő, de ők nagyon. Régi barátom, Ispán András a Kőbányai Zeneiskolában végzett, egy falat szétkapó őserő, aki kultikus kék Kramer basszusgitárján tépi a húrokat! Őt az Imperium, az Amok és a Nevergreen zenekarokban, valamint Deák Bill mellett láthattátok. A dobot az Iron Maidnemből ismert Balogh Krisztián csapatja.
Akik hallották, azt mondták a dalról, hogy a szellem, a lélek és az emberiség örökkévalóságáról szól, mások szerint pedig a túlélhető világvégéről. Volt, aki azt mondta, hogy ez egy szerelmes dal, sőt olyan ismerősöm is akad, aki szerint Jézus második eljöveteléről szól. Nos, ez mind benne lehet, ugyanis a zenekar dalszövegírója nem más, mint a Magyar Írószövetség tagja, a Hungarica, a Moby Dick és az Aurora zenekarokból ismert és a rendkívüli mélységeket megíró, méltán népszerű Pusztai Zoltán.”

 

 

Megosztás