Josh Rand folytatja tovább a különleges demóanyagok publikálását, ezúttal a harmadik Stone Sour-nagylemezen található The Bitter End korai verzióját ismerhetjük meg.

Stone Sour

Stone Sour gitárosa harangozta be, hogy januártól kezdődően különleges felvételeket kezdenek el megosztani, melyek között lesznek sosem hallott alternatív verziók és demók. 2020 nyarára pedig egy különleges kiadványra készülnek, melyen hasonló jellegű anyag lesz hallható élő felvételekkel színesítve. Eddig csak a 2002-ben megjelent első lemezről hallhattunk (Get Inside és Blue Study) demófelvételeket, most az ’Audio Secrecy’ egyik tétele lett a főszereplő, a korai verzió a Ending/Beginning néven szerepelt.

 

 

Josh így mesélt erről a nótájukról: „Az Ending/Beginning című dalunknak érdekes a története. Az eredeti ötletet még 2000-ben vettük fel, a Project X ideje alatt. Nem voltam túl boldog, mert nem úgy alakult a dal, ahogy én szerettem volna. Azt éreztem, hogy valami még hiányzik még belőle, végül eltettük pihenni. Aztán 2008-ban ismét felfedeztem az egyik merevlemezen, akkor rájöttem, mi hiányzott belőle. Végül The Bitter End címmel jelent meg a 2010-es ’Audio Secrecy’ lemezünkön. Érdekes, hogy tíz év kellett ahhoz, hogy életre keljen. Ez most az eredeti 2000-ből származó demónk.”

Megosztás