Most csak három napot kellett várnunk a ’Come What(ever) May’ lemez következő dalának korai verziójára. Az aktuális demófelvételen a Through Glass hallgatható meg.

Stone Sour

Stone Sour gitárosa harangozta be, hogy januártól kezdődően különleges felvételeket kezdenek el megosztani, melyek között lesznek sosem hallott alternatív verziók és demók. 2020 nyarára pedig egy különleges kiadvánnyal készülnek, melyen hasonló jellegű anyag lesz hallható élő felvételekkel színesítve. Eddig hét dalt hallhattunk a ’Stone Sour’ albumról, egyet az ’Audio Secrecy’-ről.

 

 

Josh Rand továbbra is a ‘Come What(ever) May’ dalaiból szemezget, legutóbb a Your God felvételeibe hallgattunk be. A Through Glassról így mesélt: „Még 2005-ben Corey négy akusztikus dalt vett fel Shawn házában. A Through Glass lett az egyetlen, ami végül helyet is kapott a ’Come What(ever) May’-en. Végül az első helyet nyerte el a Billboard Hot Mainstream listáján, és összesen nyolc hétig volt vezető. Az alternatív dalok listáján a második helyet kapta meg, és a Billboard 100 legkeresettebb dala között is ott volt 2006-ban.”

 

Megosztás