A Slipknot és a Stone Sour után Corey Taylor a szólózenekarával is ellátogat Budapestre, a szeptemberben megjelent ’CMF2’ album dalait június 5-én mutatja be a Barba Negrában.

Corey Taylor nemcsak a Slipknot és a Stone Sour frontembereként, valamint szólóelőadóként ismert, hanem több könyv írójaként is jegyzik a nevét a New York Times bestsellerlistáján, valamint számos filmben felbukkan színészként. Egy sor platina- és aranylemezzel büszkélkedhet, albumai közül három az első helyen, öt a top 10-ben nyitott a Billboard 200-on, a Slipknottal 2006-ban Grammy-díjat nyert. Nemrégiben megszerezte a Famous Monsters magazin jogait, amelynek zászlaja alatt horrorfilmek és fesztiválok rendezését tervezi. 2020-ban több mint 300 000 dollárt gyűjtött össze a Covid elleni küzdelem támogatására, 13 dedikált gitárt bocsájtott árverésre személyes gyűjteményéből jótékony célokra és elindította a nonprofit The Taylor Foundationt, az alapítvány célja a veterán katonák támogatása.

 

 

Szeptemberben adta ki második önálló stúdióalbumát ’CMF2’ címmel, amely tovább szélesítette sokrétű zenei univerzumát. „Ez áll a legközelebb az igazi énemhez, ami mindig is voltam” – mesélte a lemezről. A megjelenéssel szinkronban a zenekarával útra kelt Amerikában, majd átruccantak egy kisebb nyugat-európai körre, amelyet Ausztrália követ decemberben. Nyáron ismét átjönnek Európába, Budapesten június 5-én lépnek fel a Barba Negra színpadán. A koncertre jegyet elsőként a regisztrált Live Nation-tagok vásárolhatnak november 29-én 10 órától, a teljeskörű jegyértékesítés a Funcode és a Rock1 felületén indul december 1-én 10 órakor.

Már az exkluzív elővételi szakaszban is lehetséges kétféle VIP-jegy foglalása, ezekkel együtt így néz ki az árjegyzék:
▲ 18 300 Ft – állójegy
▲ 65 200 Ft – merchandise package
* állójegy a koncertre
* limitált kiadású, exkluzív fóliával nyomtatott poszter
* prémium ajándékcsomag
* korábbi bejutás a helyszínre
▲ 120 000 Ft – soundcheck party
* állójegy a koncertre
* hangbeállás megtekintése az első sorból
* korábbi bejutás a helyszínre
* egy csoportkép a zenekarral (a csoportkép készítés közben a zenekar a színpadon marad)
* limitált kiadású, exkluzív fóliával nyomtatott poszter
* prémium ajándékcsomag
További információ az esemény Facebook-oldalán.

Corey Taylor

Megosztás