fbpx

Ismét a ‘Come What(ever) May’ demóiból érkezett egy tétel, így már a hatodik dal korai verzióját hallhatjuk erről a lemezről.

Stone Sour

Stone Sour gitárosa harangozta be, hogy januártól kezdődően különleges felvételeket kezdenek el megosztani, melyek között lesznek sosem hallott alternatív verziók és demók. 2020 nyarára pedig egy különleges kiadvánnyal készülnek, melyen hasonló jellegű anyag lesz hallható élő felvételekkel színesítve. Eddig hét dalt hallhattunk a ’Stone Sour’ albumról, egyet az ’Audio Secrecy’-ről.

Josh Rand továbbra is a ‘Come What(ever) May’ dalait szemelte ki: a 30/30-150, a címadó tétel, a Hell & Consequences, a Sillyworld és a Made Of Scars került eddig terítékre. Az aktuális tételről így mesélt Josh: „Egy négysávos felvevő segítségével írtam és rögzítettem a Reborn alapjait. Az első lemezt népszerűsítettük és a turnébuszon voltunk akkor, amikor ezeket felvettem. Aztán valamikor 2004 táján Joel Ekmannel és Shawn Economakival elmentünk a Catamount Studiosba – ahol az első lemezt is felvettük – és készítettünk erről egy jobb változatot. Ez a verzió Corey Taylor és James Root nélkül készült el.”

Megosztás