fbpx

Folytatódik a korai felvételek publikálása, az amerikai csapat ezúttal a második nagylemezének a nyitódalát, a 30/30-150-t osztotta meg a YouTube-on.

Stone Sour – Megérkezett az első demó a ’Come What(ever) May’-ről

Stone Sour gitárosa, Josh Rand harangozta be, hogy januártól kezdődően különleges felvételeket kezdenek el megosztani, melyek között lesznek sosem hallott alternatív verziók és demók. 2020 nyarára pedig egy különleges kiadványra készülnek, melyen hasonló jellegű anyag lesz hallható élő felvételekkel színesítve. Eddig hét dalt hallhattunk a ’Stone Sour’ albumról, egyet pedig a ’Audio Secrecy’-ről. A friss dal, amit korai felvételen hallhatunk, a 30/30-150, eredetileg a 2006-os ’Come What(ever) May’ című lemezen kapott helyet.

Josh így mesélt erről a szerzeményükről: „2004 második felében – miután már megvágtunk néhány felvételt Shownnal és Joellel – elhatároztam, hogy kialakítok egy helyet a házamban, ahol felvételeket fogok tudni készíteni. Ebben az időben próbáltam megtanulni a Pro Tools szoftver használatát, így írtam zenét, amely végül a 30/30-150 című dalunk lett. A dobokat én programoztam az Alesis SR-16 dobgép segítségével. Amint Corey felénekelte az ő szólamait, tudtam, hogy a második lemezünk még nagyobb durranás lesz, mint saját nevű anyagunk volt.”

Megosztás