A Journey ex-énekese néhány éve egy rendhagyó szólólemezzel jelentkezett, amit hamarosan kissé átértelmezve hallgathatunk újra.

Steve Perry

Steve Perry háza tájáról olyan ritkák a hírek, mint a fehér holló, így természetesen a rajongók nagy örömmel fogadták a 2018-as ’Traces’ című nagylemezt. Bár új zenével most nem szolgál a mester, ellenben a lemez ismét kiadásra kerül még ebben az évben, december 8-án, ezúttal akusztikus verzióban. Perry így nyilatkozott a kiadványról a Rolling Stone-nak: „Nyolc dalt dolgoztunk át a ’Traces’-ről akusztikus verzióban. Nagyon büszke vagyok rájuk! A címe ’Traces Alternate Versions and Sketches’ lesz. Az Abbey Road stúdióban vágtam meg az anyagot, és rendkívül elégedett vagyok azzal, amivé leegyszerűsödtek a dalok.”

Mint ismert, a ’Traces’ azért született meg, mert Perry kedvese, Kellie Nash halála előtt megígértette Perryvel, hogy az énekes nem fog ismét eltűnni, és visszatér a zenéhez. Két éve ennek gyümölcse volt a ’Traces’, amit hamarosan megújult formában hallgathatunk ismét. Addig is frissítsük fel emlékeinket a No Erasin’ című dallal!


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás