Korábban már beszámoltunk róla, hogy újjáalakítják a Totót és november 21-én online koncertet adnak. Februárban egyszerre jelenik meg a szólólemezük, és a borítók is eléggé hajaznak egymásra.

Steve Lukather - Joseph Williams

Steve Lukather és Joseph Williams önálló szólóalbumokkal jelentkezik 2021-ben, a Mascot Label Groupnál 2021. február 26-ra teszik a megjelenés dátumát. Mindkét előadó jelentősen hozzájárult a másik lemezéhez. Steve Lukather kiadványának címe ‘I Found The Sun Again’, Joseph Williamsé pedig ‘Denizen Tenant’. Luke szólóalbumának co-producere Ken Freeman volt, aki a keverést is végezte. David Paich, akit Luke-hoz egy életen át tartó barátság – és 40 évnyi közös zenélés a Totóban – fűz, az egész albumon közreműködött zongorán és orgonán, míg Joseph Williams több számban énekelt, és a korábban bemutatott Run To Me című dalban a vonós- és rézfúvós hangszerelést végezte, valamint a billentyűs hangszereket kezelte. A dalt Lukather, Williams és Paich közösen írta, míg Ringo Starr, akinek All-Starrs Bandjében Luke gyakran vendégeskedik, nemcsak feldobolta a dalt, de annak videójában is szerepet vállalt. További társszerzők a lemezen Stan Lynch, Jeff Babko és természetesen Joseph Williams.

A ‘Denizen Tenant’ egy tucat új felvételt mutat be, többek között a The Beatlestől az If I Fell feldolgozását, mely Williams szívéhez nagyon közel áll. Peter Gabriel Don’t Give Up című dalában pedig egy különleges vendégénekes, Hannah lánya bukkan fel. Erről a lemezről elsőként a Never Saw You Coming című dalt hozták ki digitális kislemezként.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás