Újabb Genesis-albumot vett elő a zenekar egykori gitárosa. Steve Hackett tavaly a ’Seconds Out’ koncertalbumot játszotta végig, mely most megjelenik lemezen is.

Steve Hackett

Tavaly októberben egy brit turnén Steve Hackett a Genesis ’Seconds Out’ koncertalbumát mutatta be teljes egészében, a manchesteri koncertet rögzítették és az Inside Out Music kiadó gondozásában szeptember 2-án a CD-, november 25-én pedig az LP-változat is a boltokba kerül. A legendás koncertalbum műsora teljes egészében hallható volt, a fennmaradó részben más Genesis-darabok is felcsendültek, valamint a legutóbbi szólóalbumáról, a ’Surrender Of Silence’-ről is játszott részleteket. „Örülök, hogy megjelenik ez az anyag, a bandám nagyszerű formában volt azon az estén. Minden együtt állt, ami szem-szájnak ingere: a zene varázsa, a Genesis szelleme és a nagyszerű show. A legjobb, amit csak nyújtani tudtunk” – így vezette be az új anyagot az alkotója.

 

 

A ‘Genesis Revisited Live: Seconds Out & More’ többféle formátumban lesz kapható, így 2 CD + DVD, valamint 2 CD + Blu-ray csomagokban, mindkettő limitált példányszámban, továbbá 4 LP +2 CD pakkban, gatefold borítóban. Steve Hackett mellett Roger King (billentyűsök, gitár, ének), Rob Townsend (szaxofon, fuvola, billentyűsök, ének), Jonas Reingold (basszusgitár, ének), Nad Sylvan (ének, csörgődob), valamint Craig Blundell (dob, ének) játszik a zenekarban. Meghívott vendég Amanda Lehmann (gitár, ének). A kiadvány előrendelhető az alábbi honlapokon.

Steve Hackett idén ősszel az ötvenéves ‘Foxtrot’ albumot fogja végigjátszani a brit közönség örömére, de előtte még lesz egy miniturnéja a Djabéval augusztusban.

A ‘Genesis Revisited Live: Seconds Out & More’ dallistája:

01. Apollo Intro
02. Clocks – The Angel Of Mons03. Held In The Shadows04. Every Day05. The Devil’s Cathedral06. Shadow Of The Hierophant07. Squonk08. The Carpet Crawlers09. Robbery, Assault And Battery10. Afterglow11. Firth Of Fifth12. I Know What I Like (In Your Wardrobe)13. The Lamb Lies Down On Broadway14. Musical Box (Closing Section)15. Supper’s Ready16. The Cinema Show17. Aisle Of Plenty18. Dance On A Volcano19. Los Endos

Hackett Seconds Out

Megosztás