Szeptember végén már kapható lesz az a koncertfilm, amelyen Steve Hackett három kedvenc lemezét sűrítette egy műsorba. A 2019-es londoni buliról most az ’At The Edge Of Light’ egyik dalának az előadását nézhetjük meg.

Steve Hackett

Selling England By The Pound & Spectral Mornings: Live At Hammersmith’ címmel jelenik meg szeptember 25-én az a koncertfelvétel, melyet tavaly rögzítettek az Egyesült Királyságban adott turné során Steve Hackették. A kiadványon látható bulit a Hammersmith Eventim Apollo színpadán vették fel, ami az utolsó állomása volt a sorozatnak. Steve Hackett mellett ezúttal is Roger King (billentyűs hangszerek), Jonas Reingold (basszusgitár), Rob Townsend (szaxofon, fuvola), Craig Blundell (dob, ütőhangszerek) és Nad Sylvan (ének) zenéltek, vendégként pedig John Hackett (fuvola) és Amanda Lehmann (gitár, ének) léptek színpadra. A teljes koncertsorozat különleges volt, ugyanis teljes egészében megszólalt a Genesis ’Selling England By The Pound’ című albuma, amelyet Steve és csapata most játszott el először elejétől végéig élőben. Mellette helyet kapott még a ’Spectral Mornings’ nagy része, valamint néhány további kedvenc önálló szerzeménye (köztük a 2019-es ’At The Edge Of Light’-ról is elhangzott pár dal). Steve így kommentálta a műsor-összeállítást: „Egy műsorba összeolvasztani három kedvenc lemezemet nem volt könnyű feladat. Ennek a kiadványnak az audió- és a vizuális része is egyszerűen őrületes élményt nyújt a Hammersmithben töltött esténkről.”

A koncert első felében kaptak helyet a negyvenéves ’Spectral Mornings’ és a tavalyi ’At The Edge Of Light’ dalai, melyek közül az Under The Eye Of The Sun előadását láthatjuk most.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás