Bemutatta legújabb dalát a svéd szupergroup, a Night Flight Orchestra, a Black Stars And Diamondsban mutatkozik be az új „The Aeromanticas” háttérduó.

Night Flight Orchestra

A fesztiválszezon ugyan már ezerrel dübörög, de a Night Flight Orchestra most jelentkezett egy vadiúj dallal, ami a Black Stars And Diamonds címet kapta. Björn Strid frontember mesélt a dalról: „Ez a dal a tökéletes főhajtás a hétvége előtt, amikor a bukott angyalok, a csillámporos álmok és a késő nyári alkony egyesülnek egy kirobbanó koktél formájában.”

 

 

A digitális kislemez érkezésével egy időben egy változást is bejelentett a csapat, új háttérvokalista érkezett a bandába, akit Björn így mutatott be: „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy hivatalosan is üdvözölhetjük a csodálatos Åsa Lundmant a csapatban. Ez egy új korszakot jelent a zenekar számára, mivel Åsa csatlakozik Anna Brygårdhoz a lehengerlő »The Aeromanticas« háttérduóban. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk veletek ezt a kislemezt, amelyben bemutatkoznak így együtt. A jövő olyan átkozottul fényesnek tűnik, hogy a pezsgősüvegek alját kellene védőszemüvegként használni! Élvezzétek!”

Megosztás