Tavasszal jelenik meg Ronnie Atkins első szólólemeze ‘One Shot’ címmel. A Pretty Maids énekesénél néhány hónapja négyes stádiumú rákot állapítottak meg az orvosok, ezért fogott szólóalbum készítésébe.

Ronnie Atkins

A Frontiers Music gondozásában jelenik meg Ronnie Atkins első szólóalbuma 2021 tavaszán ‘One Shot’ címmel. A Pretty Maids énekese azután vágott bele szólólemez készítésébe, hogy az orvosok négyes stádiumú rákbetegséget diagnosztizáltak nála pár hónappal azután, hogy elvileg rákmentesnek nyilvánították. „Őszintén szólva, eredetileg nem állt szándékomban szólólemezt készíteni, azonban különböző okokból, különösen a saját egészségügyi helyzetem miatt végül úgy döntöttem, hogy belevágok.”

 

 

Az albumot Chris Laney producer segítségével hozta össze az énekes, a keverésért pedig Jacob Hansen felelt. A lemezen vendégzenészek is feltűnnek, nevezetesen Chris Laney, Allan Sørensen, Morten SandagerPontus Egberg, Pontus Norgren, Kee Marcello, Oliver HartmannJohn Berg, Anders Ringman, Linnea Vikström Egg és Björn Strid.

Az első kislemezdal a kiadó szerint 2021 januárjára várható.

Megosztás