Pezsgővel, mézzel és egy új dallal, a Paper Moonnal ünnepli a karácsonyt a The Night Flight Orchestra. A szóban forgó tételhez klipet is készített a svéd szupergroup.

The Night Flight Orchestra

„Karácsony van!” – ezzel a felkiáltással hirdeti a forró csoki és a havas mezők időszakát a The Night Flight Orchestra. A svéd hard rock banda pezsgővel ünnepli nemrég megjelent karácsonyi nótáját, a Paper Moont. Vedd fel a legszebb ünnepi ruhádat, kapcsold be a lejátszód, tekerd fel csutkára a hangerőt és nézd meg a zenekar videóját! A dalt Björn ’Speed’ Strid írta, a produceri munkát Thomas Plec Johansson végezte, a klipet pedig René U. Valdes rendezte. Hegedűn Rachel Hall közreműködik a szerzeményben.

 

 

A zenekar így nyilatkozott a számmal kapcsolatban: „Még éppen időben, a karácsonyi ünnepekre adja ki a The Night Flight Orchestra új kislemezdalát, a Paper Moont. Ez egy búskomor svéd melodráma egy csábító diszkóütemre, a dal pedig azokról az érzelmekről szól, amiket általában képes vagy elfojtani, de a felszínre törnek, amikor olyan szentimentális időszak közeledik, mint a karácsony. Ez a dal azokról szól, akiket szeretsz, ugyanakkor azokról is, akiket szerettél, de elvesztettél, akiket csak távolról szerettél, de még azelőtt eltűntek az életedből, mielőtt lett volna esélyed elmondani, hogyan érzel irántuk. Már annyiszor próbáltad lecsendesíteni ezeket a hangokat a fejedben pezsgővel és fájdalomcsillapítokkal, de igazán sosem sikerült, ugye? A Paper Moon az összes korábbi kudarcod, valamint az új, remegő és másnapos kezdet filmzenéje.”

A karácsonyi nóta mellett egy meglepő termékkel is előrukkolt a zenekar. Míg a többi rock- és metálzenekar inkább az alkoholos italokban utazik, addig a svéd szupergoup Let’s Fly Honey névre keresztelt mézet dobott piacra. A húsz euró plusz postaköltségért kapható terméket a csapat Facebook-oldalán keresztül lehet megrendelni, de érdemes sietni, mert limitált példányszámban érhető el.

The Night Flight Orchestra

Megosztás