A február 11-én megjelenő új album előzeteseként egy hónapja mutatkozott be az új SMKC-nóta. Most színfalak mögötti filmfelvételekből vágtak össze egy videót a remek dal alá.

4’ címmel érkezik február 11-én Slash ötödik szólóanyaga, a 4-es szám arra utal, hogy ez a negyedik, amelyet Myles Kennedy (ének), Brent Fitz (dob), Todd Kerns (basszusgitár, vokál) és Frank Sidoris (gitár, vokál) felállásban készített, Slash Featuring Myles Kennedy & The Conspirators név alatt.
A The River Is Rising című dalhoz hivatalos videoklipet forgattak Todd Harapiak rendezővel, aki nem dobálta ki a vágásnál kimaradt képsorokat, hanem jó kis „behind the scenes”-videót faragott belőle.

 

 

Az új album a BMG együttműködésében a Gibson Records kiadónál jelenik meg, ezzel összefüggésben a Gibson egy limitált példányszámú ’Slash Les Paul Standard 4 Album Edition’ gitárt hoz forgalomba a lemez megjelenésének napján. Mindössze 250 darab készül belőle, a Gibson weboldalán és néhány hivatalos Gibson-dealernél lesz kapható. A gitárhoz jár egy exkluzív csomagolású ’4’ album vinylen, egy ’4’ gitárpengető doboz, amely 8 különböző színű pengetőt tartalmaz, egy dedikált SMKC zenekari portré és egy ’4’ albumos matrica.

Megosztás