A ’Mammoth WVH’ két újabb dalt mutatott be, a Don’t Back Downt és a Think It Overt, a korábbi You’re To Blame szöveges videót kapott, a Distance-nek pedig megnézhetjük az élőben előadott változatát. Eddig ezt a 4 dalt ismerhettük meg a lemezen található 14-ből.

Wolf Van Halen

A Wolf Van Halen által dirigált formáció debütáló lemeze, a ’Mammoth WVH’ június 11-én jelenik meg az EX1 Records gondozásában. Eddie Van Halen fia elkezdte megalapozni saját zenei identitását azzal, hogy a bemutatkozó album összes dalát egyedül írta, valamint az összes hangszert ő játszotta fel a lemezre és ő is énekelt. Az albumot nyitó Mr. Ed rockos kezdőriffjétől a záró Stone mozgalmas basszusán át a dobokig, a Mammoth WVH bemutatja a különféle zenei hatásokat, amelyek Wolfot ihlették. Wolf turnécsapata már élőben is bemutatkozott a Jimmy Kimmel Live! tévéműsorban, Frank Sidoris gitározott, Ronnie Ficaro basszusgitározott és Garrett Whitlock dobolt. Ezt is megnézhetjük az új dalok alatt.

 

 

A korongról korábban két dalt már megismerhettünk. Az óriási sikert elérő Distance után érkezett a You’re To Blame, melyhez most szöveges videó is készült, a két új dal közül a Don’t Back Down kapott videóklipet, a Think It Over a YouTube-on is csupán meghallgatható, ám mindkét dal elérhető már a digitális szolgáltatóknál.

Megosztás