A tét nagy, Slash zenekarának előző albumai mind a Billboard top 5-ben nyitottak az Egyesült Államokban, és világszerte 12 nagy slágerlistán is a top 10-be kerültek, de az előzetes kislemezdal alapján úgy tűnik, hogy nincs félnivalójuk.

Február 11-én a Gibson Records gondozásában, a BMG-vel együttműködve jelenteti meg új, ’4’ című albumát Slash. Igazából ez már az ötödik szólóanyaga, de a negyedik, amelyet Myles Kennedy (ének), Brent Fitz (dob), Todd Kerns (basszusgitár, vokál) és Frank Sidoris (gitár, vokál) társaságában készített.

 

 

A The River Is Rising kislemezdal videoklipjét Los Angelesben forgatták a Gibson TV rendezőjével, Todd Harapiakkal, Slash így jellemzi a dalt: “Van egy-két olyan szám a lemezen, ami a járvány idején íródott, a többi már korábban elkészült. A The River Is Rising volt az egyik utolsó, amit írtam, és benne van az a bizonyos groove és energia, ami miatt kiemeltük a többi közül.” Myles Kennedy hozzáteszi: “A szöveg végső soron azt vizsgálja, hogy az embereket hogyan lehet agymosottá tenni vagy megvezetni valamilyen veszélyes eszmével. Miután párszor meghallgattuk a demót, személy szerint biztos voltam benne, hogy megvan az album nyitódala. Számomra ez egy fontos szám.”

Az új stúdiólemez 14 különféle fizikai formátumban, illetve rajongói csomagban már előrendelhető.

’4’ dallista:

01. The River Is Rising
02. Whatever Gets You By
03. C’est la vie
04. The Path Less Followed
05. Actions Speak Louder Than Words
06. Spirit Love
07. Fill My World
08. April Fool
09. Call Off The Dogs
10. Fall Back To Earth

 

Megosztás