A Night Ranger gitárosa, a Mr. Big basszusgitárosa, a Giant dobosa és az Electric Mob énekese Skills néven gründolt egy bandát, és összehoztak egy új albumot, amelynek ma megérkezett az első kislemezdala.

Brad Gillis (Night Ranger, Ozzy Osbourne), Billy Sheehan (Mr. Big, The Winery Dogs, Sons Of Apollo), David Huff (Giant) és Renan Zonta (Electric Mob) alkotják a Skills nevű bandát, amely a Frontiers Music legújabb nagy dobásának ígérkezik. ’Different Worlds’ címmel május 13-án jelenik meg a zenekar debütáló albuma, amelynek első előzetese a Stop The World című dal.
A Frontiers-elnök Serafino Perugino álmodta meg a formációt, mivel odavan Renan Zonta brazil énekes kvalitásaitól, a kiadó két projektet is elindított a részvételével (Brother Against Brother, Electric Mob). Mivel tudta, hogy Renan mennyire szereti a klasszikus ’80-as évekbeli hard rockot, Perugino úgy gondolta, hogy menő lenne összehozni őt néhány nagyformátumú zenésszel abból a korszakból. Megmutatta a klipjeit és zenéit a három kiszemelt „áldozatnak”, akik mind lehidaltak tőle és gyorsan meg is született a Skills Brad Gillis, Billy Sheehan és David Huff csatlakozásával.
Az album fizikai formátumokban CD-n és 400 példányban limitált, márványszínű vinylen jelenik meg.

 

 

’Different Worlds’ dallista:

01. Escape Machine
02. Blame It On The Night
03. Different Worlds
04. Losing The Track
05. Writings On The Wall
06. Show Me The Way
07. Just When I Needed You
08. Need To Fall
09. Stop The World
10. Hearts Of Stone
11. Don’t Break My Heart

Megosztás