Megérkezett a bejelentés, amelyre február óta várunk! A Mike Portnoy, Richie Kotzen és Billy Sheehan alkotta trió, a Winery Dogs októberben induló európai koncertkörútjának hazai állomása is lesz. Október 28-án a Barba Negra Red Stage-en láthatjuk a világsztárokból álló szupergroupot.

The Winery Dogs

A februárban megjelent harmadik lemezét mutatja be október 28-án Budapesten a Winery Dogs. Az előző két albumukhoz hasonlóan Mike Portnoy, Richie Kotzen és Billy Sheehan közösen dolgozott rajta dalszerzőként és producerként, Jay Ruston pedig a keverést végezte. A ’III’ eladásokban és toplistás helyezésekben is felülmúlta a 2013-as debütáló albumot, annak ellenére, hogy csak szerzői kiadásban jelent meg. CD-n itthon is beszerezhető a kedvenc lemezboltjainkban.

 

 

Mike Portnoy egy interjúban kifejtette, hogy a Winery Dogs egy olyan zenekar, amely a hármas bármelyike nélkül nem tudna működni. „Ha van egy négy- vagy öttagú zenekarod, akkor talán még be tudsz hívni egy új zenészt, ha valaki megbetegszik vagy nem tud eljönni a turnéra, de amikor a csapat mindössze három emberből áll, akkor ezt nem teheted meg, hiszen ilyenkor általában három, egymástól távol álló személyiség van a csapatban, kiegészítve egymást. Gondoljunk csak a Rushra, a ZZ Topra, a Police-ra vagy éppen a King’s X-re, ezek igazi power triók. Ott a Cream… a három tag maga teszi ki a zenekar stílusát és hangzásvilágát, a Winery Dogszal is ugyanez a helyzet. Nem hiszem, hogy bárki mással el tudnánk menni egy turnéra, fontos, hogy mindhárman ott legyünk, különben már nem lehet Winery Dogsnak hívni.”

A Livesounds bemutatja:
The Winery Dogs + vendég
Barba Negra Red Stage, 2023. október 28. szombat, 19 óra
Belépő: early bird 11.900 Ft, elővételben október 18-ig 13.900 Ft, utána és a koncert napján 14.900 Ft.

Jegyek kaphatók április 21-én 10 órától a Rock1 rendszerében, további információk az esemény Facebook-oldalán.

The Winery Dogs

Megosztás