Szerencsére a Napalm Records nemcsak kamumetál baromságokban lát fantáziát, hanem olyan komoly dolgokban is, mint a feltörekvő német SETYØURSAILS új lemeze, amely tegnap jelent meg új videóklip kíséretében.

A 2016-ban, Kölnben alapított SETYØURSAILS a melodic post-hardcore szcéna ígéretes új neve, a fiatal banda elementáris erővel adja elő fülbemászó dallamait, és szókimondó stílusban állnak ki a gyűlölet, a rasszizmus, a szexizmus és a homofóbia ellen. Első albumuk 2018-ban jelent meg szerzői kiadásban ’Enough’ címmel, majd tegnap a második már a Napalm Recordsnál, amelynek ’Nightfall’ a címe, a címadó dalhoz hivatalos videó készült a megjelenésre időzítve.
Az anyag elérhető egyes streaming platformokon, illetve megrendelhető CD-n és újrahasznosított alapanyagból készülő, ezért előre nem meghatározható színű vinylen.

 

 

A Napalm-szerződés megnyitotta Európa kapuit is előttük, nálunk is majdnem felléptek jövő csütörtökön a Dürer Kertben az Annisokay és a Future Palace társaságában, de elhalasztották az egész turnét tavaszra. A mi új dátumunk május 19., az új helyszín a Barba Negra, a Dürerbe megváltott jegyek érvényesek, illetve új jegyek vásárolhatók a Rock1 rendszerében, a koncert további részletei az esemény Facebook-oldalán.

 

Megosztás