Nem véletlen, hogy csak árnyképek vannak a turnéplakáton, fix basszusgitáros nélkül érkezik hozzánk a Steel Panther, ez azonban vélhetően nem befolyásolja majd a fantasztikus hangulatot.

Steel Panther

Bő egy hónap van már csak a budapesti Steel Panther-koncertig. Most fény derült az előzenekar kilétére, de fix negyedik tag még mindig nincs, így várhatóan az európai turnéra is átmeneti basszusgitárossal érkeznek. A banda alapító tagja, Lexxi Foxx basszusgitáros tavaly nyáron kilépett, azóta próbálja megtalálni a zenekar a megfelelő utódot a posztra. Egy ideig úgy tűnt, hogy Silk Pockett lesz a befutó, de külföldi sajtóoldalak szerint Rikki Dazzle mellett teszi le a voksát a zenekar. Michael Starr énekes reagált erre a felvetésre: „432 SMS-t kaptam azzal a bejegyzésemmel kapcsolatban, miszerint Rikki Dazzle az állandó basszusgitárosunk. Biztos nagyon be voltam állva, amikor ilyet nyilatkoztam, de tisztázzunk valamit. Még mindig tartanak a meghallgatások! Rikki keményen kitett magáért, és nehéz lesz őt legyőzni, de amikor végre eldöntjük, hogy ki lesz az állandó srác vagy lány, hivatalos bejelentést teszünk.”

 

 

Ehhez képest jelen állás szerint az európai turnéra – így július 1-jén a Barba Negrába is – egy T.K. fedőnevű basszusgitárossal jönnek. Kíváncsian várjuk a pinabubusok új felállását, akik egy nagyon jó hangulatú koncertet már adtak ugyanezen deszkákon. És hogy mi várható a koncerteken, arról a zenekar közzétett egy videót, amin „természetesen” a negyedik tag nem szerepel. A jegyár június 1-től változik, így mindenki időben szerezze be a jegyét!

Az előzenekar kiléte viszont már nem ennyire titokzatos, a dél-walesi Florence Black nyitja az estét a teljes turnén.

A CONCERTO Music bemutatja: Steel Panther – Res-Erections European Tour 2022
Special guest: Florence Black
Jegyek kaphatók a Rock1-nél és a Tixánál május 31-ig 8900, június 1-től 9900 forintért.
2022. július 1. Barba Negra szabadtér

Steel Panther

Megosztás