Február végén érkezik a Scorpions régóta várt új lemeze, aminek ezúttal a címadó daláról rántották le a leplet a germán rockerek.

Scorpions

Aligha újdonság bárkinek az a hír, hogy február 25-én ’Rock Believer’ címmel új lemezt szállít le a Scorpions, főleg úgy, hogy két hónapja már debütált is róla az első dal, a Peacemaker. Ezúttal a címadó dalt lehet meghallgatni, aminek a klipje is hamarosan kikerül a világhálóra, úgyhogy érdemes résen lenniük a rajongóknak.

 

 

A ’Rock Believer’ nagy részét a hannoveri Peppermint Park Studiosban rögzítette a gárda, a keverést a berlini Hansa Studiosban végezte a többszörös Grammy-jelölt Michael Ilbert hangmérnök. „Egy olyan albumra számíthattok, amelyet a világ összes rockhívőjének készítettünk, és ennyi év után elképesztően izgatottak vagyunk – mondta Klaus Meine énekes a lemezről. – Ha belegondoltok, mennyit turnéztunk az elmúlt tíz évben a ’Return To Forever’ megjelenése után, akkor joggal gondoltuk úgy, hogy elérkezett az idő, hogy stúdióba vonuljunk és új dalokat írjunk, valamint lecsekkoljuk, még mindig működik-e a kreativitásunk. Az volt a cél, hogy egy olyan rockalbumot készítsünk, amiben sok tartás és erő van, valamint a régi szép időkre koncentrál.”
Az új album már pre-save státuszban van több streaming platformon, illetve 16 (!) különféle fizikai formátumban és rajongói csomagban előrendelhető a Scorpions hivatalos webshopjából.

A Scorpions a ’Rock Believer World Tour’-t márciusban kezdi Las Vegasban, ahol kilenc koncertet adnak, ezt követi a 21 állomásos európai szakasz, amelynek hazánk is része május 30-án. A 6 németországi koncerten Wolfgang Van Halen új zenekara, a Mammoth WVH vezeti fel a show-t.

’Rock Believer’ dallista:

01. Gas In The Tank
02. Roots In My Boots
03. Knock ‘Em Dead
04. Rock Believer
05. Shining Of Your Soul
06. Seventh Sun
07. Hot And Cold
08. When I Lay My Bones To Rest
09. Peacemaker
10. Call Of The Wild
11. When You Know (Where You Come From)
12. Shoot For Your Heart
13. When Tomorrow Comes
14. Unleash The Beast
15. Crossing Borders

Scorpions

Megosztás