Jól haladnak a Saxon új albumának munkálatai. Biff Byford szerint tizenegy dalt összehoztak, vagyis már nem kell sokat várnunk a britek új dobására.

Saxon

Új album készítésébe fogott a Saxon. A jelenleg két eredeti tagot felsorakoztató zenekar több mint 23 millió eladott lemezzel büszkélkedhet. Ezen a számon próbálnak emelni az új anyaggal. A veterán angol banda frontembere Biff Byford a Metal Rulesnak beszélt az új lemezzel kapcsolatban: „Jól alakulnak a dolgok. Most nincs nyomás rajtam, bár ha őszinte akarok lenni, akkor nyomás alatt jobban dolgozom. Tizenegy nóta készen áll arra, hogy a karantén után elmehessünk a stúdióba és felvegyük őket. Az írás nagy részével végeztem. Úgy készítjük az albumokat, hogy van egy kezdeti időpont, amikortól mindenki elkezdi leírni az ötleteit. Általában mindenkitől kapok ötleteket, a legtöbbet Nibbs Carter basszertől. Az a fickó teljesen őrült, annyi ötletet hoz. Pár király gitártémát is kaptam a srácoktól és a dobosunk, Nigel Glocker jobban odateszi magát, mint némely fiatalabb dobos. A lemez producere Andy Sneap lesz, szóval meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok.”

 

 

Biff március elején a The Metal Voice-nak elmondta, hogy a zenei irány megegyezik a ’Thunderbolt’ – ’Battering Ram’ – ’Sacrifice’ hármaséval, és súlyos, brit hangzású albumra számíthatunk.

 

Megosztás