Sari Schorr fellépésével indítja ma este a LOTS Music a tavaszi blues-rock szezont az Analog Music Hallban. A New York-i énekesnő új zenekarral és Billboard-toplistás új albummal érkezik 3. magyarországi koncertjére.

Sari Schorr 2016-ban indította újra karrierjét, és egy döbbenetesen jó debütáló albummal rögtön az európai blues-rock közönség egyik kedvenc női előadója lett. ’A Force Of Nature’ címmel jelent meg az első anyag, de a hosszúra nyúlt turnézás és számos fesztiválfellépés után, 2018-ban érkezett a folytatás, a ’Never Say Never’. Élő fellépéseinek tökéletes lenyomataként, a változatos blues-rock dalok energiáját remekül megmutató ’Live In Europe’ című koncertlemez következett 2020-ban. Soron következő stúdióalbumának munkálatai még tartanak, de 2023 őszén Robin Trower gitárossal közösen megjelentetett egy új anyagot ’Joyful Sky’ címmel, amely meg sem állt a Billboard blueslistájának első helyéig! Nem meglepő, hogy Sari Schorr ebből négy dalt besorozott saját koncertműsorába is. A március elején indult kéthónapos tavaszi turnén hallhatók lesznek legjobb saját szerzeményei, néhány remek átdolgozás és természetesen a friss ’Joyful Sky’ dalai is.
A kiváló énekesnő köré új zenekar szerveződött, a tavaly megismert csapatból egyedül a nagyszerű gitáros, Ash Wilson maradt meg, a Magnum zenekarból Lee Morris dobos igazolt át, míg basszusgitáron a kiváló Chris Cliff lesz hallható.

 

 

A LOTS Music bemutatja: Sari Schorr – ’The Future Starts Here Tour 2024’
2024. március 22., péntek 20 óra – Budapest, Analog Music Hall
A koncert este 8 órakor kezdődik, előzenekar nem lesz, kapunyitás este 7-kor.
Jegyek még kaphatók a Tixánál, illetve a helyszínen, ahol limitált számban színes, nyomtatott belépők is rendelkezésre állnak. További infó az esemény Facebook-oldalán.

Megosztás