Robin Trower, a veterán gitáros és Sari Schorr, a blues újabb hullámának egyik nagy tehetsége közös lemezt készítettek ’Joyful Sky’ címmel. Az énekesnő jövő márciusban az Analogban is bemutatja az album dalait.

Sari-Schorr-and-Robin-Trower

A blues két generációja találkozott a stúdióban. A brit blues legendás gitárosa, Robin Trower, és a műfaj fiatalabb ágának képviselője, az amerikai Sari Schorr énekesnő közös albuma október 27-én jelent meg ’Joyful Sky’ címmel. Mivel a két előadónak ugyanaz a menedzsere, nem volt nehéz összehozni őket a közös munkára. Az egész úgy kezdődött, hogy Trower újrahangszerelte legutóbbi ’No More Worlds To Conquer’ albumának egyik felvételét, az I’ll Always Be Your Sheltert Schorr számára. Az eredmény meggyőző volt, így a kollaboráció elkezdődhetett.

 

 

November 4-én online élvezhetjük a páros egy koncertjének felvételét, melyből egy kis részletet már most megmutatunk. Robin Trower egyébként ezzel a fellépéssel tért vissza a színpadra négy év kihagyás után. A lemez egyik dalához, a Distance-hez szöveges videó is készült. Sari Schorr március 24-én Budapesten, az Analog Music Hallban ad koncertet, februárban megjelenő új önálló albuma mellett a ’Joyful Sky’ dalait is bemutatja a ‘The Future Starts Here’ turnén.

A ‘Joyful Sky’ dallistája:

01. Burn
02. I’ll Be Moving On
03. The Distance
04. Peace Of Mind
05. Change It
06. Joyful Sky
07. Need For You
08. The Circle Is Complete
09. Flatter To Deceive
10. I Will Always Be Your Shelter

Robin Trower Sari Schorr Joyful Sky

Megosztás