Frank Pané gitáros gyakorlatilag a teljes legénységet megújította a második lemez viszonylagos sikertelensége után. Egyedül Hirleman Berci maradt. A David Reece helyébe lépő új énekes Jack Meille a Tygers Of Pan Tangből.

Jacopo Jack Meille

A Sainted Sinners a Bonfire-gitáros Frank Pané szabadidős projektje, ehhez képest komolyan veszi a népszerűségi indexeket. Az első lemez kedvező fogadtatása után ugyanabban a felállásban készült el a második is, mérsékeltebb sikerrel. Nos, úgy tűnik, ez elegendő ok volt a teljes megújhodásra.

Az új csapat énekese Jack Meille a Tygers Of Pan Tangből, a basszusgitáros Rico Bowen (Paul McCartney), a billentyűs Ernesto Ghezzi (Eros Ramazotti, Gotthard) és az egyetlen állandó tag (Pané mellett) Hirleman Berci a doboknál.

Meille a következő nyilatkozatot adta csatlakozásáról: „Már jó néhány éve ismerem Franket, de soha nem volt alkalmunk együtt játszani. Amikor megkérdezte, hogy érdekelne-e, ha megmutatna néhány demót, nagyon izgatott lettem. Ahogy meghallgattam, azonnal fellelkesültem és visszahívtam telefonon, hogy egyértelművé tegyem, ugyanolyan szenvedéllyel állok a zenéhez, mint Frank. A Sainted Sinnershez csatlakozni a legtermészetesebb dolognak tűnt!”

A zenekar immár ezzel a felállással dolgozik harmadik nagylemezén.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás