A Beatles egykori dobosa és nagyszerű zenészbarátai összefogtak és egy új dallal kívántak mindenkinek boldog új évet. A dal a márciusban megjelenő EP-n kap helyet.

Ringo Paul Dave

Ringo Starr egy ötdalos EP-t rögzített ’Zoom In’ címmel, amit 2021. március 19-én adnak ki. Az egyik dalhoz, a Here’s To The Nightshoz videót is forgattak, ezzel a Diane Warren-szerzeménnyel kíván Ringo boldog új évet mindenkinek. Parádés szereposztást láthatunk a klipben, Paul McCartney, Steve Lukather, Joe Walsh és Nathan East is közreműködött a felvételeken, a vokálszekcióba besegített még Dave Grohl, Sheryl Crow, Lenny Kravitz, Chris Stapleton, Ben Harper, Jenny Lewis, Yola, Corrine Bailey Rae, Finneas és Eric Burton.

 

 

„Mikor Diane megmutatta a dalt, egyből feltűnt, mennyi érzés van benne. Az ilyen dalokat mindenki el akarja énekelni, és csodás, hogy ennyi nagyszerű zenész összejött egy közös éneklésre. Azért akartuk az újévre bemutatni, mert ez tényleg egy jó dal egy ilyen pocsék év végén. Szóljon a dal azokról az éjszakákról, amikre nem fogunk emlékezni és azokról a barátokról, akiket nem felejtünk. Mindenkinek békét és szeretetet kívánok 2021-re!” – hangzik Ringo üzenete.

A videóklip után megnézhetitek azt a kisfilmet is, amit Ringo mellékelt a munkálatokról.

A ’Zoom In’ dallistája a következő:

1. Here’s to the Nights
2. Zoom In Zoom Out
3. Teach Me to Tango
4. Waiting for the Tide to Turn
5. Not Enough Love in the World

Ringo Zoom In

Megosztás