fbpx

Dőlj hátra és tölts el 25 évet fél órába csomagolva a zenekari tagok társaságában! A ‘Times Like Those’-ban a zenészek kendőzetlenül meséltek a banda elmúlt 25 évéről.

Foo Fighters

Nézd meg a Foo Fighters legénységét, ahogy még sohasem láttad! A közel félórás ‘Times Like Those’-ban mind a hat tag csatlakozik a 25 éves vizuális utazáshoz, mely a zenekar legemlékezetesebb pillanatai közé repít a színpadon és azon kívül. Első kézből származó irgalmatlan kommentárjaikkal a legtöbbet hozzák ki a pandémiás bezártságból, miközben elmesélik az együttes felállásainak körforgását, és kibeszélik az egyes tagok átalakulását is az évek során – van, akinek más a haja, kinek kevesebb, kinek több, és egyesek lábujjainak száma is különbözik…

További hír a zenekarral kapcsolatban, hogy bekerültek a ’The Late Show With Stephen Colbert’ című showműsor november 19-i adásába, ahol a Shame Shame című számot nyomták, amely a készülő tizedik  lemezük, a ‘Medicine At Midnight’ első kislemezdala. Az új album 2021. február 5-én jelenik meg a Roswell Records / RCA Records gondozásában.

De mindenekelőtt dőlj hátra és tölts el 25 évet fél órába csomagolva a zenekari tagok (Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett, Pat Smear és Rami Jaffee) társaságában! Garantáltan le fognak nyűgözni meglepően sértetlen emlékeikkel a színpadról és a színpadon kívüli eseményekről, 1995-től napjainkig, Seattle-től Izlandig, valamint a világ számos pontjáról az idősávon belül és azon túl is.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás