’Alone Together’ címmel új albumot ad ki a Beardfish egykori főnökének csapata Rikard Sjöblom’s Gungfly molinó alatt. Az ütős prog-rockot ígérő lemezről egy dal, a Happy Somewhere In Between már kagylózható.

Rikard Sjobloms Gungfly

Rikard Sjöblom bejelentette, hogy új albumot készített a Gungfly formációval. Az ’Alone Together’ megjelenését szeptember 4-re tűzte ki az Inside Out Music. A Beardfish egykori főnöke termékeny éveket tudhat maga mögött csapatával, a Big Big Trainnel, azonban most átteszi zászlaját a Gungfly-ra. Rikard a következőképpen beszélt arról, hogyan készült az anyagra: „Körülbelül egy éve kezdtem neki a dalok írásának, azonban időbe telt, míg el tudtam kezdeni a produkciós munkákat, mivel volt két turném. Az egyik körút a Big Big Trainnel novemberben, majd utána szólóban melegítettem a The Flower Kingsnek a decemberi európai turnéjukon. Szóval csak ezek után tudtam a Gungfly-ra összpontosítani a figyelmem, és nagy örömömre gyorsan összeállt az anyag.”

 

 

Az ’Alone Together’ munkálatai alkalmával a Gungfly trióvá alakult, Petter Diamant dobos és Rasmus Diamant basszusgitáros társult a frontember mellé. A lemezborítón az amerikai festőművész, Kevin Sloan alkotását láthatjuk. A kiadó már azt is elárulta, hogy digipack CD lemezen és gatefold borítós LP+CD változatokban lesz elérhető az újdonság. A bejelentéssel együtt érkezett az első dal, a Happy Somewhere In Between is, ami alább hallgatható meg.

‘Alone Together’ dallista:

01. Traveler
02. Happy Somewhere In Between
03. Clean as a Whistle
04. Alone Together
05. From Afar
06. On The Shoulders Of Giants
07. Grove Thoughts
(bónusz dal)
08. Shoulder Variations (bónusz dal)

Gungfly

 

Megosztás