Ebben a hónapban már a második új dalt dobta be a közösbe a Red Hot Chili Peppers legénysége, az április 1-én megjelenő ’Unlimited Love’-ról már a The One is meghallgatható.

Red Hot Chili Peppers

Az Anthony Kiedis (ének), Flea (basszusgitár), Chad Smith (dob) és John Frusciante (gitár) felállású Red Hot Chili Peppersnek április 1-jén jelenik meg az ’Unlimited Love’ című új lemeze, amelynek a producere ismét Rick Rubin volt. A munkálatokról így mesélt Frusciante, akit 2006 óta először hallhatunk ismét a formációban: „Amikor elkezdtük az új anyagot írni, azzal indítottunk, hogy olyan előadók régi dalait vettük elő, mint Johnny “Guitar” Watson, The Kinks, The New York Dolls, Richard Barrett és mások. Fokozatosan elkezdtünk új ötleteket bedobni, a jameket dalokká alakítani, és pár hónap múlva már csak az új dalokat játszottuk. Az a könnyed szórakozás, amit akkor éreztünk, amikor mások zenéit vettük elő, írás közben végig velünk maradt. Számomra ez a korong az egymás iránti szeretetünket és az egymásba vetett hitünket jelképezi.”
A korábban bemutatott Poster Child eddig csak a Facebookon látható animációs videója már más platformokon is elérhető, így azt is pótolhatjuk, de a főszereplő most a Not The One című dal, ami a harmadik kislemeze az új albumnak. Az újdonság a zenekar webshopjában előrendelhető, és ráadásul június 15-én a Puskás Arénában élőben is láthatjuk az RHCP-t. További részletek az esemény Facebook-oldalán, koncertjegyet pedig a Funcode-on lehet vásárolni.

 

 

Megosztás