Nagy várakozás és két halasztás előzte meg az Aerosmith Puskás Ferenc Stadionba, július 12-re meghirdetett koncertjét, amelyet sajnos az egész Európa-turnéval együtt töröltek a naptárból. Ennek valószínűleg a Road zenekar sem örül, mert a legenda előzenekaraként nagy nap lett volna ez az ő rajongóinak is.

Sajnos benne volt a levegőben, hogy az idén is gond lesz az országokon átívelő nagyturnék egy részével, így sajnos 1993 és 1994 után tovább kell várnunk az Aerosmith – eredetileg 2020. július 24-re tervezett – magyar mesterhármasára, mert a törölt fellépés helyett nincs új időpont. A szervező Live Nation közleménye a következő:
“Sajnálattal értesítjük a közönséget, hogy a 2022. július 10-re, a Puskás Arénába meghirdetett Aerosmith-koncert – ahogyan a teljes európai arénaturné – lemondásra került. A zenekar a következőket üzeni a rajongóinak:
»Mély sajnálattal kell bejelentenünk, hogy a 2022 júniusára és júliusára tervezett európai turnénkat le kell mondanunk. Figyelemmel kísérve a jelenlegi helyzetet, az utazási logisztikával kapcsolatos bizonytalanság, valamint a COVID-korlátozások és egyéb problémák fennállása miatt világossá vált, hogy a régióban nem tudjuk megtartani nyári koncertjeinket. Rajongóink egészsége, biztonsága és lelki jólléte az első számú prioritásunk. Hamarosan visszatérünk, addig is vigyázzatok magatokra, és elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért.«
Amennyiben belépőit online, a Live Nation és a Funcode oldalakon keresztül vásárolta, jegyterjesztő partnerünk hamarosan jelentkezik a vásárláskor regisztrált e-mail címen a további információkkal, ezzel kapcsolatban a jegyvásárlóknak további teendőjük nincs. Jegyirodában történt vásárlás esetén kérjük, jelentkezzenek a refund@funcode.hu e-mail címen.
Köszönjük türelmüket és megértésüket.”

 

 

 

Megosztás