Tavaly a Vola előzenekaraként láthattuk a Voyagert, ősszel önálló turnéval térnek vissza az öreg kontinensre, hogy bemutassák ’Fearless In Love’ című új albumukat, október 8-án elcsíphetjük őket a Dürer Kertben.

Voyager

Az ausztrál Voyager már a kezdetek óta szembeszállt a rájuk kényszerített műfaji normákkal, korlátokkal és szabályokkal. Magukévá tették a popot, bátran használják a gitárszintit és riffekkel teli zenéjükkel fordulnak szembe a világot sötétebb fényben látó, keményebb zenekarok végtelen sorával, a pozitivitást hirdetve zenéjükben. Az ausztráliai Perthből származó csapat már többször bejárta a világot, ennek köszönhetően egy rendkívül hűséges rajongótároborra tettek szert.

 

 

Az 1999 óta aktív zenekar hamarosan kiadja nyolcadik stúdióanyagát, a ’Fearless In Love’-ot, de még mielőtt belevágnának egy új fejezetbe az albummal, vár rájuk egy epikus csata. A Voyager története lehetne a szenvedély, a kitartás és a türelem tanmeséje is, a zenekar ugyanis minden évben szeretne bejutni az Eurovíziós Dalfesztiválra, azóta, hogy Ausztrália 2015-ben csatlakozott a megmérettetéshez, most jött el az ő idejük, idén ugyanis ők képviselik hazájukat a versenyen Liverpoolban, melynek már a holnapi döntőjébe is bejutottak az előselejtezőből a dalversenyen megmérkőző, Promise című epikus progresszív pop-metál szerzeménnyel. A zenekar frontembere, Danny Estrin így mesélt a versenyre való bejutásról: „Mint régi Eurovízió-rajongó, ez a csúcs – a Voyager felléphet a világ legnagyobb show-ján! A dalunkat az Eurovíziós színpadra találták ki, és mindannyian úgy érezzük, hogy ez az egyik legjobb számunk. Eurovízió, jövünk!”

A Voyager tavaly már bemutatkozott a magyar rajongóknak a Vola előzenekaraként, most pedig önálló koncerttel jönnek hazánkba október 8-án, a Dürer Kertbe. A jegyértékesítés ma 10 órakor indul, további információ az esemény Facebook-oldalán.

Voyager

Megosztás