Megérkezett a második kislemez az áprilisban megjelenő ’Unlimited Love’-ról. Az RHCP-tagok újabb szerelemgyerekéről a Poster Child című dal lett publikus, melyhez animációs kisfilm is készült.

Red Hot Chili Peppers

Az Anthony Kiedis (ének), Flea (basszusgitár), Chad Smith (dob) és John Frusciante (gitár) felállású zenekarnak április 1-jén jelenik meg az ’Unlimited Love’ című új lemeze, amelynek a producere ismét Rick Rubin volt. A munkálatokról így mesélt Frusciante, akit 2006 óta először hallhatunk ismét a formációban: „Amikor elkezdtük az új anyagot írni, azzal indítottuk, hogy olyan előadók régi dalait vettük elő, mint Johnny “Guitar” Watson, The Kinks, The New York Dolls, Richard Barrett és mások. Fokozatosan elkezdtünk új ötleteket bevezetni, a jameket dalokká alakítani, és pár hónap múlva már csak az újdonságokat játszottuk. Az a könnyed szórakozás, amit akkor éreztünk, amikor mások zenéit vettük elő, írás közben végig velünk maradt. Számomra ez a korong az egymás iránti szeretetünket és az egymásba vetett hitünket jelképezi.” A korongot nyitó Black Summer után most a Poster Childot ismerhetjük meg, a YouTube-on hivatalos audioklip formájában, a Facebookon viszont megtekinthető a Julien Calemard, Thami Nabil és Hedi Nabil által a dalhoz készített animációs kisfilm is.
Az újdonság a zenekar webshopjában előrendelhető kazettán, CD-n, fekete és színes vinyl lemezen, pólós CD box-ban. Ne feledjük, hogy június 15-én a budapesti Puskás Arénában élőben is láthatjuk az RHCP-t. További részletek az esemény Facebook-oldalán, koncertjegyet pedig a Funcode-on lehet vásárolni.


Megosztás