Pénteken délután kaptak szárnyra azok a híresztelések, miszerint a Rammstein frontembere életveszélyes állapotban fekszik egy berlini kórház intenzív osztályán koronavírusos fertőzés gyanúja miatt.

Rammstein – Till Lindemann

A német Bild magazin számolt be elsőként arról, miszerint Till Lindemann elkapta a koronavírust, miután március közepén befejezte együttesével, a Lindemann-nal európai turnéját. A hír szerint Moszkvából való hazaérkezése után nem sokkal tüdőgyulladást kapott, aminek tünetei olyannyira súlyossá váltak, hogy életveszélyes állapotban kellett kórházba szállítani. Az információ villámgyorsan terjedni kezdett a világhálón, később pedig olyan verziók is megjelentek, melyek szerint jelenleg is életveszélyes állapotban fekszik az intenzív osztályon egy berlini kórházban.

Nem sokkal ezután a Rammstein hivatalos honlapjára, illetve Facebook-oldalára is felkerült a cáfolat, mely szerint az énekes tényleg kórházba került, de orvosi javaslatra ment be. Az éjszakát az intenzív osztályon töltötte, de reggel már haza is mehetett, mivel jobban érezte magát. Az énekes koronavírus-tesztje egyébként negatív lett.

Megosztás