Phil Campbell, az egykori Motörhead-gitáros az ’Australian Rock Show ’ podcast vendége volt nemrég. Érdekes sztorit mesélt el.

Motörhead with Phil Campbell

Phil Campbell sokat szerepel a médiában az utóbbi időben, hiszen a fiaival formált Bastard Sons zenekar második albuma november 13-án jelenik meg.

 

 

Az ’Australian Rock Show’ podcastjában a riporter az kérdezte tőle, milyen jó tanácsot kapott Lemmytől, amit még most is magával hordoz. Íme, Phil válasza: „Amikor csatlakoztam a Motörheadhez, Lemmy azt mondta, »Figyelj Phil, zeneileg száz százalékig bízom benned, tök rendben van, hogy érzésből játszol. Csak egy dolog: ne viselj rövidgatyát a színpadon!« Szerintem ezt azért említette, mert előttem Brian Robertson párszor így lépett fel. Meg azt is mondta: »Nem verheted át a rajongóidat, ők várnak valamit a pénzükért!« Csak ilyen általános, mindennapi igazságokat mondott. Ő egy két lábbal a földön járó srác volt, aki éppenséggel hangosan zenélt.”

Pár évvel a halála előtt Lemmy azt mondta, hiba volt „Fast” Eddie Clarke lecserélése Brian Robertsonra. „Azt hittem, ugyanúgy néz ki, mint a Thin Lizzyben, ehelyett úgy öltözött, mint egy p.csa. Kinek kell egy Vagina-Man a bandájába?”

Motörhead with Brian Robertson

Megosztás