Az egykori Motörhead-gitáros, Phil Campbell valószínűleg nem sokat gondolkodott, mikor arra került sor, el kellene nevezni a fiaival alkotott bandájának új albumát.

Phil Campbell and the Bastard Sons

A Phil Campbell and the Bastard Sons zenekar november 13-án adja ki második stúdióalbumát ’We’re The Bastards’ címmel a Nuclear Blast kiadó gondozásában. Érdekes a párhuzam a Motörhead 2000-ben kiadott ‘We Are Motörhead’ lemezének címével. Az énekes Neil Starr, az egyetlen, aki nem családtag Campbelléknél, így vezette elő az új albumot: „Nagyszerű rajongóink vannak és tisztában vagyunk vele, már nagyon akarják hallani az új lemezt. El kell mondjam, mi is örömünket leltük a készítésében, és tényleg úgy sikerült teljes egészében, ahogy megálmodtuk. Elengedtük magunkat, és csak a zenére fókuszáltunk.”

 

 

A lemez, melyet még a járvány első hullámának bezártságában vettek fel, Todd Campbell gitáros hangmérnöki munkáját dicséri. Az előzetes hírek szerint erőteljesebb és jobb lesz, mint a bemutatkozó album, a 2018-as ‘The Age Of Absurdity’.

A ’We’re The Bastards’ normál CD-n és digipak formátumban is elérhető lesz, ez utóbbin négy plusz dal is hallható. Dupla LP-n is megvásárolható fekete, arany és narancs színben, ez utóbbi foltos mintával karöltve vagy csillogó felülettel, és természetesen letölthető formában is megjelenik.

Egy dalt máris meghallgathatsz, a címe Son Of A Gun, és Phil Campbell szerint letépi az ember fejét.

Íme, a lemez dallistája:

01. We’re The Bastards
02. Son Of A Gun
03. Promises Are Poison
04. Born To Roam
05. Animals
06. Bite My Tongue
07. Desert Song
08. Keep Your Jacket On
09. Lie To Me
10. Riding Straight To Hell
11. Hate Machine
12. Destroyed
13. Waves

A digipak-kiadás bónuszai:
14. Big Mouth (Live)
15. Freak Show (Live)
16. Dark Days (Live)
17. Rock ‘n’ Roll (Live)

Phil Campbell We're The Bastards

Megosztás