Hatodszor gyűlnek össze Magyarország legvagányabb zenész csajai, hogy egy este alatt, külön erre az eseményre verbuválódott alkalmi formációkkal eljátsszák kedvenc dalaikat. Idén mindez a tánc jegyében történik, méghozzá új helyszínen, a Barba Negra Blue Stage-en, március 31-én.

Dáma Lárma

Vehettünk már részt időutazásban, felelevenítve a zenetörténelem legizgalmasabb korszakait, vagy élvezhettük felváltva a hazai és nemzetközi élvonal legmenőbb slágereit, idén pedig egy hatalmas táncos bulit terveznek a csajok, és annyit már előre elárultak, hogy ez nem csak a dalok tematikájában lesz észlelhető, hanem külön produkciókkal, táncosokkal is készülnek.

 

 

„Ebben az évben az eddigieknél kevesebben leszünk valamivel. Általában 40 fölött volt a fellépő csajok száma, a legtöbb 53 volt, most »csak« 30 körül leszünk. Az előző évekhez képest változás a helyszín is: idén a Barba Negrában rendezzük meg a Lármát, ahova minden eddiginél több embert várunk” – mesélte az esemény egyik szervezője, Sicu, aki azt is elárulta, hogy először egy sok vendéges Vasmacska-koncertet terveztek csak, és abból nőtte ki magát a Dáma Lárma, ahol most is rengeteg tehetséges női zenészt láthatunk majd. Hogy pontosan kik is ők, arról az esemény Facebook-oldalán olvashatsz többet.

Az estét az idén 10. évébe lépett ír punk rock stílusú Jolly Jackers nyitja, akik 14 országban turnéztak már Európa-szerte. Idén megtalálták új énekesnőjüket, így 2:4 lett a nemek aránya a zenekarban. Energikus felvezetés whiskylocsolással, csak időben kell érkezni!

6. Dáma Lárma – Barba Negra Blue Stage, 2023. március 31.
Budapest, XXI. kerület, Szállító utca 3.
Menetrend:
19.00 Kapunyitás
20:00 Jolly Jackers
21:00 Dáma Lárma show

Jegyárak:
Elővételben: 2023 Ft
A helyszínen, a koncert napján 2999 Ft
Online értékesítés a Rock 1 oldalon.

Dáma Lárma

Megosztás