A Spock’s Beard egykori és jelenlegi közreműködőiből álló progrock csapat elkészítette harmadik nagylemezét, amely április 1-én jelenik meg. Az ’Only Passing Through’ album első kislemeze már meg is hallgatható.

A Ted Leonard (ének, gitár), Jimmy Keegan (dobok, vokál), Dave Meros (basszusgitár, vokál) és John Boegehold (billentyűs hangszerek) felállású Pattern-Seeking Animals elkészítette a 2020-as ’Prehensile Tales’ folytatását. A négyes új anyagát ezúttal is az Inside Out Music gondozza, a kiadó április 1-re tűzte ki az ’Only Passing Through’ megjelenését. Az újdonság CD-n és vinyl lemezen lesz kapható, 8 dalt tartalmaz 2 bónusszal megtoldva, amelyek csak a fizikai példányokra kerülnek rá. John Boegehold, a művek szerzője így mesélt az új anyagról és a ma bemutatott első dalról, az I Can’t Stay Here Anymore-ról:
„Az ’Only Passing Through’ ott folytatódik, ahol a ’Prehensile Tales’ befejeződött, de ez az anyag más stílusok felé is elmozdul. Mindenki részt vett az album készítésében és nagyon élveztük a munkát, alig várjuk, hogy végre eljusson hozzátok. Az I Can’t Stay Here Anymore-ral valami igazán energikusat akartam írni jól énekelhető refrénnel és sok váltással. A szövege egy kitalált karakterről szól, aki rájön, hogy a hely, ahol egész életében élt, gyors, veszélyes, sőt disztópikus lett. Vagy talán mégsem…”

 

 

’Only Passing Through’ dallista:

01. Everdark Mountain
02. I Can’t Stay Here Any More
03. Time Has A Way
04. Rock Paper Scissors
05. Much Ado
06. Only Passing Through
07. Said The Stranger
08. Here With You With Me
09. I’m Not Alright (bónuszdal)
10. Just Another Day At The Beach (bónuszdal)

Pattern-Seeking Animals

Megosztás