2021. március 19-én lát napvilágot a Papa Roach legújabb válogatáslemeze, a ’Greatest Hits Vol. 2 – The Better Noise Years’. A The Endinghez készített kisfilm egy jövőre megjelenő horror-thriller jeleneteit is tartalmazza.

Papa Roach

Az albumon a zenekar utolsó évtizedének tíz legnépszerűbb dala, valamint eddig kiadatlan remixek és két dal akusztikus verziója kap helyet, amelyet a New York-i YouTube Stúdióban élőben rögzítettek. A Broken As Me című dal új verziójában pedig vendégként feltűnik Danny Worsnop, az Asking Alexandria frontembere. A zenekar így fogalmazott az anyaggal kapcsolatban: „Szeretnénk ezzel a speciális dalgyűjteménnyel megemlékezni utunk utolsó tíz évéről, amely ide juttatott minket, ahol most vagyunk.”

A most megjelent The Ending képanyaga a ’The Retaliators’ címmel jövőre megjelenő horror-thriller jeleneteit is tartalmazza, amelyben Jacoby Shaddix, a zenekar frontembere is szerepet játszik.

„Amikor tavaly hallottam erről a filmről, beszéltem az alkotócsapattal, úgy éreztem, hogy ez egy újabb lehetőség, amiben művészetem más oldalát is meg tudom mutatni – mondta Jacoby, majd így folytatta: – Korábban el sem tudtam volna képzelni, hogy ennyire élvezzem ezt, és alig várom, hogy találjak egy újabb filmet, amiben szerepet vállalhatok.”

Jacoby olyan színészek közt tűnik fel, mint Michael Lombardi (’Rescue Me’, ’The Deuce’), Marc Menchaca (’Ozark’, ’Black Mirror’, ’The Sinner’) és Joseph Gatt (’Ray Donovan’, ’Game of Thrones’, ’Banshee’, ’Dumbo’).

Lombardi – aki társproducer is a filmben – így vélekedett Shaddix szerepléséről: „Nem voltam biztos benne, mire számíthatok vele kapcsolatban. Azt gondoltam, hogy jó lehet, mert remek mesemondó a dalaival, de a színészi teljesítménye igazán meglepő volt. Kiderült, hogy Jacoby hihetetlenül koncentrált és elkötelezett! Gondolkodás nélkül megcsinált mindent! Volt egy közös jelenetünk, ahol a karakterének pofon kellett ütni engem, hátrarántani a hajamnál fogva és nyalogatni az arcomat. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy csak kétszer kellett nekiugrani, mert száz százalékosan teljesített. Pofontól vörös és nedves volt az arcom, amikor a rendező azt kiáltotta: »Ennyi!« Ő egy vadállat!”

A ’Greatest Hits Vol. 2 – The Better Noise Years’ dallistája:

01. Born For Greatness
02. Help
03. Elevate
04. Come Around
05. Broken As Me (feat. Danny Worsnop of Asking Alexandria)
06. Falling Apart
07. Who Do You Trust?
08. Gravity (feat. Maria Brink)
09. American Dreams
10. Face Everything And Rise
11. Periscope (feat. Skylar Grey)
12. Still Swingin’
13. The Ending
14. Burn
15. Kick In The Teeth
16. Elevate (Aelonia Remix)
17. Help (Aelonia Remix)
18. Born For Greatness (Cymek Remix)
19. Top Of The World (Aelonia Remix)
20. Face Everything And Rise (Live Acoustic)
21. Leader Of The Broken Hearts (Live Acoustic)

Papa Roach - Greatest Hits Vol. 2 – The Better Noise Years


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás