Egy neves pop-rock- és TikTok-sztárral, Jeris Johnsonnal készítette el a Papa Roach a Last Resort új változatát. A zenekar ráadásul válogatáslemezzel és új albummal is jelentkezik 2021 folyamán.

Papa Roach

Jacoby Shaddix tavaly beszélt arról, hogy három új változatot készítettek el egyik legnagyobb klasszikusukhoz, a Last Resorthoz, aminek első változata most mindenki számára elérhető. A nótát Jeris Johnsonnal hozták össze, aki hatalmas népszerűségnek örvend a TikTokon. „Nagyszerű volt hallani, hogy Jeris ugyanúgy kötődött a dalhoz, mint az emberek világszerte – mondta Shaddix. – Ez a kötődés és a Last Resort hatása nem változott húsz év alatt, úgyhogy ez arra késztetett minket, hogy újragondoljuk a dalt az új generáció számára, akik mindezt az érzést tovább tudják vinni.”

 

 

A banda ugyanakkor nem felújított dalokkal bekkeli ki az évet, ugyanis márciusban jön válogatásanyaguk, a ’Greatest Hits Vol. 2 – The Better Noise Years’, év közepén pedig ha minden jól megy, akkor leszállítják a 2019-es ‘Who Do You Trust?’ album folytatását is.

Megosztás