fbpx

Nemrég távozott a csapaton belül a billentyűs Cserháti ’Pityi’ István örökségét ápoló Szabó Krisztián, most viszont Koroknai Árpád énekes tett pontot a történet végére.

P.Box Pandora's Box

„Drága barátaim! A P.Box tagjaival közösen úgy döntöttünk, hogy a jövőt illető eltérő elképzeléseink miatt ebben a felállásban a zenekar működését bizonytalan ideig felfüggesztjük. A csapat tagjai más néven, más énekessel dolgoznak tovább, és én is egy új zenekarral folytatom az utam. Mindent köszönünk!” – írta Kori a zenekar Facebook-oldalán.

Cserháti Pityi 2005-ös halála után egyszer már bejelentették, hogy vége a zenekarnak, aztán mégis felvállalták a zenei örökség gondozását, ám tavaly januárban valami elkezdődött. Kiss Konrád dobos távozásával megbomlott az egység, majd idén januárban Szabó Krisztián billentyűs is búcsút mondott a csapatnak, végül 11 órával ezelőtt Kori tett pontot a történet végére. Bár a felfüggesztés nem jelenti azt, hogy végleg vége, félek, hogy ezt csak azért tartják lebegtetve, hogy más ne bitorolhassa a nevet a jövőben se.

Megosztás