Régóta tudjuk, hogy elkezdett dolgozni új albumán Ozzy Osbourne, producere, Andrew Watt szerint pedig már féltávnál járnak a munkálatok.

Ozzy Osbourne

A Guitar Worldnek nyilatkozott a minap Andrew Watt, Ozzy Osbourne producere: „Nagyjából féltávnál járunk, azonban nagyon nehezen haladunk a COVID miatt. Naponta csinálunk teszteket munka előtt, hogy biztonságban tudjuk őt, pedig csak Ozzyval és a hangmérnökömmel dolgozunk együtt. Szóval ennek köszönhetően kicsit hosszasabb a folyamat, ami klassz, ugyanis az előző album egy új szerelem szenvedélyes gyorsaságával készült, ha-ha. Most viszont kicsit lassabban dolgozunk, hagyunk időt magunknak. Van néhány dal, mely nyolc-kilenc perc hosszúságú, és egészen őrült utazásra invitál. Nagyon izgatott vagyok a lemezzel kapcsolatban.”

 

 

Az idén megjelent ‘Ordinary Man’-en Duff McKagan és Chad Smith volt a sztárvendég, az új albumon ismét feltűnik a Red Hot Chili Peppers dobosa, sőt Robert Trujillo (Metallica) és Taylor Hawkins (Foo Fighters) is.

Ne feledd, a tervek szerint 2022. február 2-án a Budapest Arénában lép fel Ozzy Osbourne, a koncertről bővebben a Facebookon olvashatsz!

Megosztás