Új dobosa van az Omega Diatribe-nak. A budapesti zenekar az Ektomorf és a Bloody Roots soraiból ismert Szabó Dániellel erősítette meg sorait, valamint egy új werkfilmet is megosztott a rajongókkal.

Omega Diatribe

Az extrém groove metalban utazó Omega Diatribe a meglehetősen erősre sikerült negyedik lemeze, a ‘Metanoia’ után – amit neves svéd producer, Jens Bogren közreműködésével készítettek el – doboscserén esett át. A zenekarban viszonylag rövid töltő Szpuszenik Richárdot az Ektomorf és a Bloody Roots soraiból már ismert Szabó Dániel vette át.

Höflinger Tamás gitáros az alábbiakat mondta a tagcseréről: Szerencsére a lehető legjobban alakult a váltás, és ha végre sikerül újra színpadra állnunk, akkor mindenki megbizonyosodhat arról, hogy újra teljes egységet alkot a zenekar, mind emberileg, mind pedig teljesítményben.„Próbálunk minél több időt együtt tölteni, hogy az eddigi legsúlyosabb formájában hallhassátok, láthassátok a zenekart, ha ismét zöld utat kap az élőzene – folytatta Szabó Dániel. – Szerencsére ez a stílus nagyon közel áll hozzám, így gördülékenyen sikerült átrágnom magam ezen a progresszív groove labirintuson.

A zenekar és menedzsmentje gőzerővel dolgozik a pandémia miatt elmaradt hazai és nemzetközi koncertek pótlásán, amire remélhetőleg ebben az évben sor kerül. Lucsányi Milán énekes a következő gondolatokat fűzte a témához: Összességében nagyon eredményesen dolgozik a zenekar mögött működő csapat, szóval remélhetőleg újra buszba szállunk és végigcikázunk a kontinensen, amint megnyílnak a kapuk. Persze iszonyatosan nagy a káosz a háttérben és senki sem tud semmi biztosat, de annak nagyon örülünk, hogy a szervezők is azon dolgoznak, hogy minket színpadra rakjanak.
Alább a zenekar vadiúj werkfilmjét láthatod a Parallel klipjének forgatásáról.
Megosztás