fbpx

Az extrém groove metalban utazó budapesti Omega Diatribe negyedik lemeze ’Metanoia’ címmel érkezik szeptember 4-én, a Metal Scrap Records gondozásában.

Omega Diatribe

Ezen korongon a zenekar ezúttal a neves svéd producerrel, Jens Bogrennel (Sepultura, Katatonia, Dimmu Borgir, Soilwork, Amon Amarth) dolgozott, és 2000 példányban lát majd napvilágot Európában, Angliában, az Egyesült Államokban és Japánban egyaránt. Ezt követően világszerte elérhető lesz a legtöbb zenei streaming szolgáltatónál is. Hájer Gergő dalszerző gitáros a következőket nyilatkozta a lemezről: „Minden eddiginél keményebben és tudatosabban dolgoztunk a ’Metanoia’ címet viselő lemezen, és beengedtünk olyan hatásokat is a zenénkbe, amiktől eddig elzárkóztunk. Úgy érzem, hogy egy új szintre lépett a zenekar a dalszerzést illetően.”

„Az eddigi munkametódusunkhoz képest egy teljesen új módszerrel és külső producer segítségével álltunk neki megírni az énektémákat, ami segített abban, hogy dalcentrikusságról beszélhessünk a negyedik OD lemez kapcsán.” – fűzte hozzá Szathmáry Ákos basszusgitáros.

Jens Bogren a következővel nyugtázta a korongot: „Kiváló munkát végeztek a srácok az új lemezen. Nekem marhára bejön a végeredmény, amit hamarosan a rajongók is hallhatnak!”

Alább megtekinthető a lemezborító, ami a zenekar első, ’Iapetus’ című korongján játszó dobos, Metzger Dávid érdeme.

’Metanoia’ dallista:

01. You Can’t Save Me
02. Grinder Of Self
03. Parallel
04. Death Touch
05. Isolation
06. Global Fire
07. Metanoia
08. Mirror Neuron
09. Coronal Mass Ejection
10. Long

Omega Diatribe
Megosztás