A brazilok ősi vallásából származó Capa Pretáról írt szöveget a lemez legsúlyosabb tételéhez a banda brazil származású énekese.

Northtale

A NorthTale legújabb, ’Eternal Flame’ című albumáról megérkezett a második tétel. Dennis Ward producer keze alatt egy egész sor új hatást gyúrtak egybe a fiúk a thrash metaltól kezdve a klasszikus utalásokon át a brazil tradicionális zenéig, mindezeket a Northtale sajátos dallamos power metaljába olvasztva. Legújabb, Midnight Bells című kislemezükhöz most jelentettek meg szöveges videót.

 

 

Bill Hudson gitáros kijelentette: „Ez az egyik kedvenc dalom, és egyben az egyik legsúlyosabb tétel a lemezen. Zeneileg sikerült a thrash, a tradicionális zenei és a power metal hatásaimat egy olyan dalban egyesítenem, amire nagyon büszke vagyok. A dalszövegbe pedig Guilherme először tudott belevinni egy kis brazilos beütést.”

Guilherme Hirose hozzátette: „Ez a dal nagyon személyes és nagyon különleges számomra. Az ősi hitemhez való kötődésemről szól, és lehetőséget ad arra, hogy bemutassam a világnak a brazil misztikus hagyományaink egy részét. Remélem, érezni fogjátok a Midnight Bellsből áradó erős misztikus energiát!”

Sajnos a jó hír mellé egy rossz is érkezett, ugyanis a koronavírus-járvány miatt elmarad az Unleash The Archers és a Striker társaságában tervezett európai turnéjuk, aminek lett volna budapesti állomása is. Az új turnéidőpontokkal kapcsolatban később jelentkeznek.

Megosztás