fbpx

Első szólóalbumán dolgozik a Battle Beast énekesnője, Noora Louhimo, aki nem heavy metal, inkább blues-rockos albumot tervez.

Noora Louhimo

Samuli Erkkilával dolgozik első szólóalbumán Noora Louhimo és jelenleg a finn JaBa Recording Stúdióban töltik mindennapjaikat. Június 16-án az énekesnő az alábbi üzenetet tette ki Instagram-oldalára egy fotó kíséretében: „Alvás nélküli éjszakák, kemény munka és hosszú napok kellenek a rockzene készítéséhez. Itt vagyunk a JaBa Stúdióban a társszerző és társproducer Samulival, aki varázslatossá teszi az első szólóalbumomat! További hírek pár héten belül. Maradjatok velünk és szép napot!”

Tavaly ősszel Noora már szót ejtett a szólólemez tervéről. Akkor ezt mondta: „Éppen dalokat írunk a zenekarommal, de ez nem heavy metal lesz. Inkább egyfajta visszatérés a zenei gyökerekhez, a blues-rockhoz egy kis Pink Floyd-stílusú hangulattal megspékelve. Nagyjából 2011-ben kiadtam egy kislemezt, egyelőre ez az egyetlen szólóanyagom, de most tényleg azon vagyok, hogy egy egész albumot készítsek. A ’Relax’ című kislemez egy énekverseny díja volt, most viszont először nyitottam meg a lelkemet az embereknek, úgyhogy ez egy nagyon érzékeny és személyes album lesz.”

2012-ben Noora kvázi ismeretlenként lépett be a Battle Beast zenekarba, ahol Nitte Valót váltotta. A zenekar eddigi utolsó albuma 2019-ben jelent meg ’No More Hollywood Endings’ címmel.

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás