A Myrath szeptemberre tervezte új lemeze, a ‘Karma’ megjelenését, ám elhalasztották azt jövő februárra, hogy a banda eddigi legnagyobb turnéjával tudják megtámogatni. Cserébe itt a korábbiakhoz hasonló akciódús klippel az első kislemezdal, a Heroes.

Myrath 2023

A Kamelot előzenekaraként nemrég nálunk járt Myrath szeptemberi lemezmegjelenést ígért akkor, három dalt már el is játszottak róla ott helyben, ám az earMUSIC elhalasztotta a ‘Karma’ megjelenését 2024. február 2-ára. A megjelenést követően viszont a banda eddigi legnagyobb turnéjára készül, reméljük, minket sem hagynak ki belőle!

 

 

Az első kislemezdal, a Heroes a megerősítés és az önbecsülés himnusza, amely a Myrath jellegzetes, közel-keleti elemekkel átszőtt progresszív metáljának újabb gyöngyszeme. „Ez egy nagyon-nagyon különleges dal számomra és a zenekar összes tagja számára, és biztos vagyok benne, hogy megértitek majd, miért. Február másodikán fogjuk kiadni az új albumunkat, a ‘Karma’-t, amit a zenekar eddigi legnagyobb turnéja követ. Ne feledjétek, nincs szükségetek hősökre, mert ti vagytok a hősök!” – harangozta be az új nótát Zaher Zorgati énekes.

A ‘Karma’ dallistája:

01. To The Stars
02. Into The Light
03. Candles Cry
04. Let It Go
05. Words Are Failing
06. The Wheel Of Time
07. Temple Walls
08. Child Of Prophecy
09. The Empire
10. Heroes
11. Carry On

Myrath - Karma

Megosztás