A Mr. Big áttörést hozó második albumának, a ‘Lean Into It’-nek 30. évfordulós jubileumi kiadása két kiadatlan dalt is tartalmaz, ezek egyikéhez, a Stop Messing Aroundhoz most videóklipet is készítettek.

Mr. Big

A Mr. Big a rockzene egyik kivételesen sikeres szupergroupja volt, a 1991-es ‘Lean Into It’ albumuk 30. évfordulóját ünnepelték idén egy újramaszterelt és kibővített jubileumi újrakiadással, amely a Hi-Res digitális formátumon kívül hibrid SACD-n (sztereó és 5.1 surround mix hangzással), 2 CD deluxe kiadásban a japán MQA-CD formátumban és egy rendkívül limitált példányszámú gyűjtői kiadásban, öt egyedi, színes 7″-os kislemezből álló díszdobozban is elérhető július óta. Ezek közül az MQA-CD szorul némi bemutatásra: Az MQA a „Master Quality Authenticated” (hitelesített maszter minőség) rövidítése. Ez egy díjnyertes technológia, amely a stúdió hangzását adja vissza. Bár ezek normál CD-lejátszókon is tökéletesen lejátszhatók, az ötlet lényege, hogy ha MQA-kompatibilis erősítő/dekóder van hozzá csatlakoztatva, akkor az eredeti mesterszalag minőségét kapjuk vissza.

 

 

A ‘Lean Into It’ 30. évfordulós kiadványa tartalmazza a korábban kiadatlan Stop Messing Around és Wild Wild Women című számokat, amelyek az album 1990-es felvételi fázisában készültek Kevin Elson producer irányításával, de végül nem kerültek rá a lemezre. Előbbihez most megjelent egy szöveges videó.

Mr. Big

Megosztás